25 års erfaring innen faget

Våre verdier

Kvalitet og sikkerhet

Vi setter kvalitet og sikkerhet i fokus på alt vi gjør. Våre erfarne spesialister er dedikert til å levere skreddersydde løsninger som sørger for optimal ytelse og varighet for dine fyringsanlegg. Vi er også forpliktet til å overholde alle gjeldende forskrifter og standarder for å sikre trygghet og etterlevelse.

Ta kontakt

Flere grunner

Hvorfor velge oss?

Ekspertise og erfaring

Vi bringer med oss langvarig erfaring og dyp kompetanse innen rehabilitering av skorsteiner og fyringsanlegg. Vårt dedikerte team av fagfolk sikrer at du mottar tjenester av høy kvalitet, støttet av års med bransjeerfaring.

Sikkerhet først

Din sikkerhet er vår øverste prioritet. Våre tjenester for rehabilitering, kontroll og vedlikehold er utformet for å sikre trygge fyringsforhold og redusere risikoen for brann. Vi tar ingen snarveier når det gjelder din sikkerhet.

Tilpassede løsninger

Vi forstår at hvert fyringsanlegg er unikt. Vårt team tilbyr skreddersydde løsninger som tar hensyn til dine spesifikke behov og utfordringer. Enten det er rehabilitering, kontroll eller vedlikehold, tilpasser vi våre tjenester for å møte dine krav.

Overholder forskrifter

Vi opererer i tråd med gjeldende forskrifter og standarder. Våre tjenester for viderekontroll sikrer at ditt fyringsanlegg oppfyller alle nødvendige krav og gir deg trygghet i forhold til lovgivningen.

Frank med kollega gjorde en svært god jobb. Arbeidet ble utført raskt og effektivt med et godt resultat. God info og dialog om obligatorisk dokumentasjon i forkant. Anbefales.

- Tommy, Porsgrunn

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort, og effektiviteten i arbeidet.

- John, Vanse

Jobben som Feiermester Frank Bertelsen A/S utførte var med god kvalitet og til en god pris. Kom presis og anbefales til andre. Kommer til å bruke han igjen

- Nikolai, Risør